pirmdiena, 2013. gada 20. maijs

Klāt izlaidumu laiks!!!

Izlaidumu gan bērnudarzā, gan skolā, gan augstskolā mēdz uzskatīt par atskaites punktu. Tas ir brīdis, kad cilvēks atskatās uz sasniegto un izvirza jaunus mērķus. Šādi mirkļi ir ārkartīgi svarīgi, tāpēc no mūsu apsveikuma kartiņu klāsta šoreiz izceļam atklātnīti "Lai debesis ir tavu sasniegumu griesti..."
Rosinām novērtēt draugu, radu, klasesbiedru un skolasbiedru sasniegumus. Jebkuras jaunas prasmes apgūšana ir prieks, gandarījums un vēlme turpināt attīstību. Izlaidums ir īstais brīdis svinēt!
Iedvesmai Paulu Koelju ceļavārdi:  
"Ceļa sākumā mūs pārņem bailes; mēs gribam visu izdarīt pareizi. Bet dzīve mums tikai viena – kurš tad izgudrojis šo „pareizi”. Paraugs noder vien salīdzināšanai, lai mēs redzētu, kā citi izprot dzīvi. Mēs bieži apbrīnojam citu cilvēku gājumu un tikpat bieži varam mācīties no citu cilvēku kļūdām. Taču, kā veidot savu dzīvi labāku, - katra paša ziņā."


Saulgozes kartiņas iespējams nopirkt kādā no ŠIEM veikaliņiem vai arī pasūtīt pa pastu. Vienas atklātnītes pasūtīšana (kopā ar pasta izdevumiem) maksā 1 Ls. Apmaksas veids: pārskaitījums.

Rakstiet un piesakieties, kā arī droši uzdodiet jautājumus: ainanemiro@gmail.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru